HAJDUK - INTER (17) Damir Burić: Igrači su samokritični što je dobar znak

Subota, 21. studenog 2015. 11:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Igračima sam u svlačionici rekao isto što i na press konferenciji, odnos je bio onakav kakav nije smio biti, kaže Burić

Nogometaši Hajduka od 17 sati na Poljudu igraju protiv Intera nakon dva uzastopna poraza:

- Igrači su samokritični, to je dobar znak, neke stvari se moraju bolje odraditi, veliki im je bio žal za tim susretima. Vidjeli su koje su greške radili, a neke stvari ćemo korigirati, moramo biti organiziraniji i konkretniji. Igračima sam u svlačionici rekao isto što i na press konferenciji, odnos je bio onakav kakav nije smio biti. Protiv Osijeka smo već htjeli pobijediti, novu mogućnost imamo protiv Intera. Oni kao momčad imaju sličan put kao mi, zadnja dva poraza, a protiv Rijeke, Dinama i Splita su igrali jako dobro i izvukli remije. Inter može biti opasan, Nestorovski igra jako dobru sezonu, imaju dobro otvaranje napada, kao i posjed lopte, kaže trener Hajduka Damir Burić.

Napadač Zaprešićana spominje se kao pojačanje Hajduka:

- Nesterovski je jako kvalitetan igrač, u 16 metara ima izvanredan osjećaj za gol, igrač je koji zna i kreirati napade. Što se tiče nas, mi imamo svoje napadače s kojima smo jako zadovoljni, govori Burić.

Maglica je kroz medije iskazao nezadovoljstvo statusom:

- Maglica svoje treba sprovoditi na terenu, a ne putem novina. Imao je svoju priliku u Osijeku, Milović je tri puta spuštao loptu glavom, a nitko nije išao na tu loptu. Igrač mora živjeti na terenu za te situacije, a ne pričati po novinama i tamo iskazivati svoje nezadovoljstvo, zaključio je Burić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.