HAJDUK - DINAMO Treneri nezadovoljni rezultatom, obojica ne žele komentirati suđenje

Subota, 21. listopada 2017. 23:01 Napisao/la  SC
Joan Carrillo
Joan Carrillo Foto: www.hajduk.hr


Mario Cvitanović u svom je stilu prokomentirao derbi na Poljudu u kojemu su Hajduka i Dinamo podijelili (2:2) bodove

- Mi prvo poluvrijeme nismo došli, nismo igrali nogomet i to sam rekao igračima. Neću koristiti riječi koje sam im rekao i kako smo igrali iako nisam uvijek pristojan, no u drugom dijelu smo igrali muški. Ono u prvom dijelu nije bio nogomet, nismo se pridržavali onog što smo pripremali, puno duela i lopti smo izgubili, nismo uspjeli povezati dodavanja... U drugom dijelu smo mijenjali sustav i to je urodilo plodom. Bili smo bolji protivnik u drugom dijelu, Hajduk je bio bolji i čvršći u prvom, stvorili smo dosta prilika, Hajduk nije imao opasnu situaciju u drugom dijelu... I to je izgledalo onako kako mi moramo igrati, ali ja nisam zadovoljan prvim dijelom, to je ono što Dinamo ne smije igrati. Mi u utakmicu moramo ući kao u drugom dijelu. Razlog? Neiskustvo, mladost, agresija i kvaliteta Hajduka. Ali ako smo mi Dinamo i želimo naslov prvaka, moramo u svaku utakmicu ulaziti kao u drugo poluvrijeme. Malo sam još pod dojmom, vrela je krv, ali svaku utakmicu želim igrati u ovakvoj atmosferi, nije problem, protiv ovakvog protivnika, nije problem, ali želim pobijediti. Bilo je tu svega, od bakljade koja nas je zaustavila do nedostatka lopti... Daj Bože da je više ovakvih derbija, svi bi mi bili puno kvalitetniji. Želio bih i da atmosfera bude sportska, pa da nema zamjerki, da zajedno možemo popiti kavu i zapaliti cigaru. Je*iga, takvi smo, rekao je Cvitanović

O suđenju trener Dinama kaže:

- Ne bih želio da se nakon ovog derbija potencira suđenje. Nemojmo tako, teško mu je bilo suditi. Potencirajmo kvalitetu ili nedostatke, bavimo se nogometom.

Cvitanović ne krije da je očekivao više od 2:2:

- Nesretan sam. Možda sam prepotentan, možda sam ku*čevit previše. Možda jesam, ali ja želim pobjede, zanimaju me samo pobjede. To moji igrači znaju i to su pokazali, ali opet sam zadovoljan prvim poluvremenom. Mladi smo, neiskusni, nekoliko igrača je prvi put nastupilo u ovakvoj atmosferi, da su bili iskusniji, možda ne bi ni bilo kaznenog udarca, rekao je Cvitanović.

Joan Carrilo također nije bio zadovoljan ishodom:

- Poprilično sam razočaran, mišljenja sam da smo zaslužili po igri, intenzitetu i prigodama više od jednoga boda. Jednostavno, u zadnjim trenucima smo osvojili bod, ali ne zbog spektakularnog protivnika. Sam ambijent i naši navijači su bili nevjerojatni. Ovakve velike utakmice svatko doživljava na svoj način, ima svoje mišljenje, ja sam jako sretan zbog svojih igrača i navijača, kazao je trener Hajduka i objasnio zašto e Hajduka dobio dva gola u završnici

- Ne bi nam se smjelo tako nešto događati. U drugom dijelu je Dinamo bio jako inteligentan, brzo su radili prekršaje i remetili naš ritam igre. Tako su nas blokirali. Bacali su visoke lopte nama iza leđa, ali imali smo jako dobru koordinaciju u defenzivnom dijelu. Moramo analizirati primljene golove, ja kao trener ću to dobro analizirati, ali jako sam razočaran. Za rad i trud koji smo dali na terenu, i naših navijača koji su žestoko navijali, nismo nagrađeni, smatra Carrillo.

Ni trener Hajduka nije se hetio baviti suđenjem:

- Neću govoriti o suđenju. Imam svoje mišljenje, mislim da smo bili bolji, ali ne bih govorio o suđenju. To bi donijelo poteškoće i probleme za klub, a ja to ne želim. Ljudi su inteligentni i sve znaju, smatra Carrillo.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.