SRAMOTA NA POLJUDU Sukob u svečanoj loži, policija privela Kosa, Branca i Svetinu

Subota, 21. listopada 2017. 21:30 Napisao/la  Ivan Jelić
Almeida i Branco
Almeida i Branco

 Nakon utakmice Hajduka i Dinama (2:2) došlo je do sukoba u svečanoj loži. Navodno je sukob izazvao sportski direktor Branco, koji je nasrnuo na direktora Dinama Svetinu.
 
 Uskočili su predstavnici obaju klubova, na kraju su morali intervenirati policijski djelatnici u civilu koji su vinovnike sramotnog sukoba izveli iz lože.

Predstavnici Hajduka tvrde kako je direktor Dinama provocirao:

- Provokacija? Ako se provokacijom može smatrati to što smo slavili Dinamovo vodstvo, onda smo stvarno provocirali. Slavili smo gol, a onda mi se Branco unio u lice, kazao je Svetina.

Sve je snimljeno, policija pregledava što se dogodilo u loži.

Na obavijesni razgovor odmah poslije utakmice u postaju su odvedeni Ivan Kos i Mario Branco od strane Hajduka, te Tomislav Svetina i Matej Škegro od Dinama, te kao svjedoci Kristian Petric, Saša Bjelanović, Krešimir Gojun, Velimir Slovaček i Jerko Trogrlić iz Hajduka, te Krešimir Antolić iz Dinama.

Najveći hrvatski derbi pratio je  privremeni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Dalić, brojni  menadžeri europskih klubova, Manchester Uniteda, Juventusa, Scalkea 04...

Prije početka susreta gledatelji su minutom šutnje odali počast preminulom osnivaču Torcide Anti Ivaniševiću.

Na južnoj tribini igračima Dinama podršku je došlo pružiti gotovo tisuću pripadnika BBB-a, koji su sredinom drugog dijela bacili bengalku prema navijačima na zapadnoj tribini.

 Odmah su reagirali specijalci, stavili su navijače pod kontrolu.

 Sredinom drugog dijela Torcida je izvjesila transparent na kojem je pisalo: "Marić, Bebek, Šuker, Hanžeković, Bandič, Turudić, Sloković, Prodanović, Kitarović, Vrbanović, Borovec. Kriminalno loši s obzirom na sastav".

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.