Grad Rijeka večeras na Korzu sprema doček nogometnih prvaka

Subota, 27. svibnja 2017. 15:35 Napisao/la  SC

Dolazak nogometaša na Korzo očekuje se iza ponoći kada će na Korzu biti organiziran i  vatromet



U subotu, 27. svibnja 2017. godine, Grad Rijeka u suradnji s HNK Rijekom, organizira javno gledanje finalne utakmice Dinamo - Rijeka  i doček nogometaša NK Rijeke na Korzu.

Program će započeti u 19 sati TV prijenosom utakmice između Dinamo i Rijeke i same svečanosti dodjele prijelaznoga pokala i medalja nogometašima i ekipi NK Rijeke.

Nastavit će se zabavnim glazbenim programom uz nastup bendova Trio Cukar & Caffé  i  Fiesta te DJ-a Alena Gaćine.

Dolazak nogometaša na Korzo očekuje se iza ponoći kada će na Korzu biti organiziran i  vatromet.

Prijenos dočeka moći će se gledati i na web-streamu portala Moja Rijeka i Kanala RI.

Odlukom gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela, ugostiteljski objekti  moći će raditi do 6 sati ujutro, po modelu koji se primjenjuje za održavanja Međunarodne karnevalske povorke ili tijekom božićno-novogodišnjih blagdana i slično.

Naravno, pod uvjetom da poštuju propise o zaštiti od buke, propise o zaštiti javnog reda i mira i ostale propise.  

     U subotu, 27. svibnja, od 18.30 sati, pa do nedjelje, 28. svibnja, do 3 sata bit će zabranjen promet vozilima u smjeru zapada od Jelačićevog trga, Scarpinom ulicom, Adamićevom ulicom, Jadranskim trgom, Trpimirovom ulicom, Trgom Žabica i dijelom Krešimirove ulice do križanja s Manzonijevom ulicom.

U smjeru istoka, za promet će biti zatvorena dionica koja prolazi dijelom Krešimirove ulice i to od raskrižja s Manzonijevom ulicom, zatim Trgom Žabica te ulicom Riva i Ulicom Ivana Zajca.

Vozila će se usmjeravati na sjeverni koridor.
        

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.