Goran Mujanović uoči Lokomotive: Pozivam navijače, pune tribine bit će nam dodatan motiv

Petak, 19. travnja 2013. 22:47 Napisao  Marko Babić

Stadion Kantrida, subota (19): Rijeka - Lokomotiva. Čuo sam se s Matom Milošom. Rekao je ono što svi znamo, da je Lokomotiva kvalitetna ekipa. Moramo se baviti  sobom, kaže  Damir Kreilach

 

 

 

Damir Kreilach i Goran Mujanović uvjereni da će Rijeka uz pomoć publike stići do važnih bodova protiv Lokomotive (subota, 19 sati).

- Svjesni smo da nas čeka jedna teška utakmica, znamo kvalitetu Lokomotive. Moramo misliti na sebe, znamo koliko smo kvalitetni i vjerujem da ćemo to pokazati na terenu i nadam se da ćemo upisati pobjedu, rekao je Damir Kreilach

Lokomotiva je izbacila Cibaliju u polufinalu Kupa, u redovima vinkovačkog sastava igrao je Mato Miloš koji je na posudbi iz Rijeke.

- Čuo sam se s Matom Milošom. Rekao je ono što svi znamo, da je Lokomotiva kvalitetna ekipa. Moramo biti kvalitetni, moramo se baviti sobom, Lokomotivu ostaviti sa strane, znamo koliko smo kvalitetni, ustvrdio je Kreilach.

- Igrači će dati 120 posto, pred našom publikom napraviti sve da osvojimo tri boda za ostvarenje cilja, izlazak u Europu. Pozivam navijače da dođu na stadion, igračima je dodatan motiv kada vide da pune tribine  koje naviju za nas, ustvrdio je Goran Mujanović.

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.