IZMEĐU MILANA I RUDEŠA

Gavranović odgovorio Keku na pravi način

Ponedjeljak, 02. listopada 2017. 22:04 Napisao/la  SC

 Jeličić smatra da Dinamu treba drugačiji napadač

Mario Gavranović
Mario Gavranović Foto: Lario Tus



Mario Gavranović postigao je dva pogotka protiv Rudeša u utakmici (5:1), što je za napadača bila utješna nagrada nakon utakmice u Milanu.

Neočekivano, Gavranović nije igrao protiv Milana ni minute, umjesto njega igrao je debitant Jakov Puljić.   

- Naravno da mi je žao što nisam igrao. Kada za tako velike utakmice mukotrpno radite i trenirate godinu dana, onda vam mora biti žao kada završite na klupi. Nikome nije drago biti na klupi, pogotovo ne u takvim dvobojima. Ali, mislim da sam treneru odgovorio na najbolji način. Drago mi je kako sam igrao protiv Rudeša, ali još više jer smo osvojili ta tri boda, što je i bio naš cilj. Sada stiže reprezentativna stanka, čekamo da nam se oporave važni igrači. U ovom dijelu sezone imali smo puno utakmica, a svi su nam potrebni za nastavak sezone. Pred nama su još dva zahtjevna mjeseca, čeka nas još puno utakmica, rekao je Gavranović.

Gavranović igra zadnje utakmice i dresu Rijeke budući da će od siječnja nositi dres Dinama, što je javna tajna zbog koje se svi na Rujevici ponašaju sa zadrškom. Odnos Keka i Gavranovića uvijek je bio krajnje profesionalan:

- Ne, nije se ništa promijenilo. Ja profesionalno radim ono što se od mene traži, to sam uvijek radio, a tako će biti dok god budem branio boje Rijeke. Zapravo, takav ću biti do kraja karijere, kazao je Gavranović za goal.hr.

Zanimljivio je razmišljanje Joška Jeličića, komentator HTV-a smatra da Gavranović nije profil napadača koji treba Dinamu:

- Dinamu nedostaje  sidraš, konstitucijom jači napadač. Gavranović dobiva samo 30-ak posto duela, ali jako dobro ulazi između linija i dobar je kad ima prostora. Dinamo takvu igru ne preferira s obzirom na to da se većina momčadi brani protiv njega, kaže Jeličić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.