Epilog tučnjave Torcide i Armade, policija privela 108 osoba prije i poslije utakmice

Ponedjeljak, 18. rujna 2017. 10:05 Napisao/la  SC
Epilog tučnjave Torcide i Armade, policija privela 108 osoba prije i poslije utakmice


Splitska je policija u nedjelju do navečer privela 108 osoba zbog narušavanja javnog reda i mira odnosno tučnjave koja se dogodila danas oko 16 sati na izlazu s autoceste A1 kod Dugopolja, piše Slobodna Dalmacija.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su da je  prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice na Poljudu između HNK Hajduk i HNK Rijeka ukupno privedeno 108 osoba zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

U 16 sati na autocesti A1 veći broj osoba narušavao je javni red i mir. Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje javnog reda i mira, a u službene prostorije s mjesta događaja dovedeno je 100 osoba i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje.

Protiv 96 osoba biti će podneseni optužni prijedlozi zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a jedna osoba će biti prekršajno prijavljena zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, izvijestila je policija.

Tijekom tog događaja pet osoba zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.