Elvir Maloku sve bliži Dinamu kako se približava kraj sezone

Ponedjeljak, 04. svibnja 2015. 16:00 Napisao/la  I. V.

Elvir i nešto mlađi Trojan Maloku otišli su 2013. godine iz Rijeke u Hajduk

Elvir i Trojan Maloku sve su bliži Dinamu kako se približava kraj sezone. Iako je obitelj Maloku prije nekoliko mjeseci rezolutno demantirala mogućnost da bi braća mogla otići u Dinamo, izgleda da pred kraj sezone više nema potreba za igrom skrivača.

Elvir i nešto mlađi Trojan Maloku otišli su 2013. godine iz Rijeke u Hajduk, koji je u darovitom Elviru vidio veliki potencijal. Dvije sezone kasnije 19-godišnji Elvir nije u kontinuitetu odigrao nekoliko utakmica za prvu momčad. Iako povremeno dobiva prilike, obje strane već duže razdoblje iskazuju nezadovoljstvo.

Elviru ugovor istječe 2016. godine, što znači da na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora kada klubovi produljuju ugovore ili prodaju igrače. Čini se da objema stranama odgovara odlazak, a Dinamo i dalje iskazuje zanimanje...

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.