Domagoj Antolić: Ne želim da jedan detalj baci mrlju na našu odličnu igru

Nedjelja, 23. srpnja 2017. 15:07 Napisao/la  SC

 Ne želim da takav jedan detalj baci mrlju na našu uvjerljivu pobjedu i odličnu igru. Neću uopće komentirati suđenje, rekao je Antolić 

Dinamo je pobijedio Cibaliju 4:0, ali nakon utakmice se puno pričalo o penalu koji je osječki sudac Bel svirao nakon Soudanijeva pada.

Kapiten Dinama, Domagoj Antolić, oglasio se komentarom:

- Nisam gledao snimku, mislim da i neću. Dvojica su naših igrača išla sama na golmana, svejedno bi bio gol. Ne želim da takav jedan detalj baci mrlju na našu uvjerljivu pobjedu i odličnu igru. Neću uopće komentirati suđenje, rekao je Antolić i pohvalio igru Hajduka na početku prvenstva:

- Igraju jako dobro, ako ne bude odlazaka, mogli bi se boriti za naslov prvaka.

Antolić je prokomentirao smjenu na klupi momčadi:

- Naravno da je bio šok za nas kad je Ivajlo Petev dobio otkaz dva dana uoči početka prvenstva, ali s trenerom Cvitanovićem doista imamo odličan odnos. Brzo smo prihvatili sve njegove ideje. On inzistira na napadačkom nogometu, taktičkoj disciplini i visokom presingu, zaključio je kapitan Dinama.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.