MARIJAN VLAK UPOZORIO

Ma kakvi napadači, naš je problem igra!

Nedjelja, 31. srpnja 2016. 13:03 Napisao/la  SC

U ovome trenutku mi definitivno nismo momčad, kaže Vlak


Marijan Vlak previše je iskusan da bi se suzdržavao govoriti o evidentnim problemima, prvi suradnik Zlatka Kranjčara ovako je prokomentirao stanje u Maksimiru:

- Loša predstava protiv Slavena svakako je veliko upozorenje uoči uzvrata trećeg pretkola Lige prvaka u Tbilisiju protiv Dinama! Ponovimo li ovako loše izdanje i u Gruziji, bit će upitan naš prolaz. Moramo se trgnuti, svi zajedno. Neki su se igrači, reprezentativci, kasnije uključili u pripreme, u pola priprema došao je i novi trener, sve su to detalji koji utječu na sadašnje stanje, na konfuziju koja nas je zahvatila. U ovome trenutku mi definitivno nismo momčad i to je naš najveći problem! Nismo ni blizu razine naše prave vrijednosti, kaže Vlak koji za razliku od Zlatka Kranjčara vidi suštinu problema:

- Ma kakvi napadači, naš je problem igra! Jer, igra stvara šanse, igra dovodi napadače u prilike. Stvorimo li šest-sedam prilika, onda će i napadači zabiti dva-tri gola, onda je to – to! A mi nismo stvarali prilike, naša je igra jalova, ne stvaraju se šanse, pa je jasno da onda nema ni golova, rekao je Vlak za Večernji list.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.