DINAMO POSUSTAO Domagoj Antolić: Naše igre nam ne ulijevaju povjerenje da ćemo sustići Rijeku

Nedjelja, 23. travnja 2017. 09:53 Napisao/la  SC

Uvukla se negativa. Od Osijeka ne igramo dobro, pali smo u formi. Ne znam konkretan razlog, kaže Mario Šitum


Nakon poraza od Hajduka igrači Dinama utonuli su u depresivno stanje iz kojega ih može izvući jedino Rijeka.

Svjesni su igrači Dinama očiglednih slabosti, utakmica protiv Hajduka ogolila je stanje u svlačionici:

 - Nije nas Hajduk iznenadio, ne izgledamo dobro u zadnje vrijeme, trebamo analizirati i pokrenuti se. Nije nas smjela poremetiti situacija oko Soudanija, ne smijemo tražiti alibi u tome jer smo profesionalci. Nisam plakao, ali sam tužan. Imali smo neke šanse koje nismo iskoristili. Nemamo se pravo žaliti, nismo zaslužili više. Do kraja će biti jako teško sustići Rijeku. Zadnje tri utakmice ne izgledamo dobro, ne izgledamo kao momčad. Naše igre nam ne ulijevaju povjerenje da ćemo sustići Rijeku, ali mi ćemo se boriti do kraja, rekao je Domagoj Antolić.

- Prvi put ne znam što bih rekao. Loše smo ušli u utakmicu, nakon toga imali par šansi, a ovaj gol na kraju smo primili jer smo se ipak previše otvorili. Bit će teško, ali ne otpisujte nas iz borbe za naslov. Borit ćemo se do posljednjeg boda, dok god ima šanse, odlučno je rekao vratar Dominik Livaković.

- Jako težak poraz, šanse za prvaka jesu manje, ali moramo nadmašiti svoje mogućnosti da osvojimo naslov i moramo vjerovati do kraja. Ne znam što nam se dogodilo, upali smo u nekakvu rupu.  Uvukla se negativa. Od Osijeka ne igramo dobro, pali smo u formi. Ne znam konkretan razlog. Mislim da danas nismo ni ispoštovali što nam je šef govorio. Poljuljano nam je samopouzdanje, sreća što igramo u utorak. Ne treba previše pasti sad, kao što ne treba poletjeti nakon pobjede. Rijeka igra jako dobar nogomet i ne možemo si priuštiti luksuz da razmišljamo o njima. Možda će i oni kiksati, od krvi i mesa su, ali moramo razmišljati samo o nama, kaže Mario Šitum.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.