Prva HNL: Matej Vuk u 93. minuti mogao dodatno zagorčati život Sergeju Jakiroviću

Subota, 27. siječnja 2024. 19:17 Napisao/la  SC

Dinamo je očekivano ostvario veći posjed lopte, ali je u završnici bio potpuno bezopasan

Matej Vuk propustio šansu...
Matej Vuk propustio šansu...

U 36. minuti Ristovski je ubacio s desnoga boka, Perković je natrčao na drugoj vratnici i glavom loptu poslao u mrežu - 0:1.

Dinamo je pogotkom bivšega igrača Istre 1961 pobijedio u Puli, Sergej Jakirović osvojio je bodove u utakmici koja nije djelovala poticajno, momčad Dinama igrala je bojažljivo, poraz od Lokomotive na Maksimiru očigledno je ostavio traga.

Budući da je momčad Istre 1961 energetski izgledala tako slabo kao da su igrači umorni od priprema, gledatelji na Aldo Drosini gledali su sporu i nezanimljivu utakmicu.

Dinamo je očekivano ostvario veći posjed lopte, ali je u završnici bio potpuno bezopasan, omjer udaraca u okvir (2/1 za Dinamo) najbolje opisuje sadržaj utakmice.

Kao što to obično biva kada se igra prestrašeno, Theophile je pogriješio u 93. minuti, Ekong je odigrao Vuku na lijevu stranu kaznenog prostora, napadač Istre 1961 nije uspio gurnuti loptu kraj istrčalog Zagorca u jedinoj izglednoj prilici za domaćina na utakmici.

ISTRA 1961: Majkić, Kadušić (68 Valinčić), Marešić, Majstorović, Devetak, Petrusenko (68 Blagojević), Mlinar, Maurić, Ekong, Vuk, Filet (68 Čuić)

DINAMO: Zagorac, Ristovski, Živković, Theophile, Perković, Sučić, Ademi (64 Baturina), Kaneko (79 Halilović), Bulat (79 Ljubičić), Hoxha (89 Vidović), Petković (89 Kulenović)

Utakmica 20. kola: Istra 1961 - Dinamo 0:1 (Perković 36)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.