Dejan Radonjić: Netko je sišao do tunela i nasrnuo na mene, vrijeđao me pred policajcima

Ponedjeljak, 25. rujna 2017. 22:06 Napisao/la  SC
Umalo teži incident na Poljudu
Umalo teži incident na Poljudu


Dejan Radonjić isprovocirao je igrače Hajduka nakon što je Lokomotiva postignula pogodak u 93. minuti. Napadač Lokomotive namjerno je u laganom hodu odugovlačio povratak na svoju polovicu terena, pa Splićani nisu mogli početi igrati.  

Said je reagirao najžešće, umalo je došlo do incedenta s težim posljedicama:

 - Sve je nekako drugačije kada prespavate noć, već ujutro na brojne stvari gledati 'drugim očima'. Prije svega bih se ispričao Saidu zbog izjave da i ja njega nabijem na k...c, žao mi je što sam se još jednom spustio na takav nivo. A to pokazuje da nisam još naučio neke stvari, iako sam mislio da poslije onih izjava o Rijeci više nikada neću pričati na takav način, rekao je Radonjić za goal.hr nakon prespavane noći:

 - Saidu ništa ne zamjeram, ali ta vrsta rječnika ne pripada sportu. Svatko ima pravo na svoj načim razmišljanja, ali ja jednostavno ne dam na svoju obitelj. Drugačije je kad vam netko kaže 'odi u k...c', a drugačije kad vam u lice govori 'j...m ti mater' i takve stvari. Meni je to velika razlika. Ponavljam, Saidu ne zamjeram za reakciju u žaru borbe, ali zamjeram mu zbog ponašanja, vrijeđanja i pljuvanja. Da, čak me i pljunuo, kazao je Radonjić i objasnio zašto je odugolvačio:

 - Po naredbi trenera sam nakon izjednačujućeg pogotka krenuo polako prema centru, na isti način na koji je poslije 2:1 hodao i Almeida. Možda je to bila neka vrsta provokacije, možda nije bilo korektno, ali u nogometu se uvijek vraća istom mjerom. I onda je dotrčao Said i počeo me naguravati. A ja nisam uopće reagirao. Ako sam dobio žuti karton zbog sporog vraćanja prema centru OK, sve drugo nema nikakvog smisla. Nikoga nisam taknuo, nikome uputio niti jednu jedinu riječ. A Said me naguravao, pljuvao i vrijeđao. Tada je do nas stigao Fran Tudor, maknuo obojicu i svaka mu čast na tome, kaže Radonjić koji kaže da je utakmica imala treće poluvrijeme:
 
- Još dok sam bio na terenu jedan mi je redar rekao da uđem unutra, poslušao sam ga i ušao u onaj tunel prema svlačionicama. Tamo je do mene došao neki čovjek u odijelu, odmah mi je bilo jasno da nije nitko od igrača ili stručnog stožera Hajduka, pa krenuo prema meni. Uprava kluba? Ne znam, stvarno ne poznajem te ljude, ne pratim takve stvari. Ali, netko je sišao do tunela i nasrnuo na mene. Neću reći da me fizički napao, ali me vrijeđao pred brojnim policajcima koji su se maknuli i pustili ga da krene prema meni. U tom trenutku me bilo strah, nije mi bilo jasno što se događa. Ipak, jedan je redar stavio ruku između nas, pa me odveo u svlačionicu. Tog čovjeka nikada nisam vidio u tunelu Hajduka, a takva me stvar baš naljutila. I onda sam ljutito reagirao ispred novinara, pa izrekao one riječi o Saidu, zaključuje Radonjić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.