Davor Rupnik srušio Hajduk primjenivši Tudorov pristup utakmici u Gradskom vrtu

Nedjelja, 01. rujna 2013. 12:37 Napisao/la  SC

Dok još nisam bio trener Osijeka, pratio sam sve utakmice i upravo je Tudorov pristup ono što mi se svidjelo i što sam htio prenijeti svojoj ekipi, kaže trener Osijeka Davor Rupnik

Igoru Tudoru nije preostalo ništa drugo ne priznati da je u Gradskom vrtu pobijedila bolja momčad. Osijek je neočekivano odigrao najbolju utakmicu u sezoni, nadigrao i pobijeio Hajduk. 

 

- Čestitam Osijeku na zasluženoj pobjedi iako je mogla otići na drugu stranu, imali smo nekakve svoje šanse. Ali to je nogomet, oni su u zadnjoj minuti iskoristili prekid. Nismo bili pravi. Hajduk je odigrao možda i najgoru utakmicu, osjetio se umor od utakmice s Lokomotivom. Imali smo u ekipi previše neraspoloženih pojedinaca za pobjedu. Agresivnosti je nedostajalo zbog umora, umor je bio prevelik, kada netko nosi dres Hajduka onda se od njega nešto i traži, bilo je puno neraspoloženih igrača da bi se dobilo ovako motiviranog Osijeka, rekao je Tudor.

 

- Želio bih čestitati Igoru Tudoru na dosadašnjim rezultatima ove sezone. Dok još nisam bio trener Osijeka, pratio sam sve utakmice i upravo je Tudorov pristup ono što mi se svidjelo i što sam htio prenijeti svojoj ekipi. Hajduk igra izuzetno hrabro, borbeno i visoko postavljeno i na tome mu svaka čast. Premda je mlađi trener postavio je neke nove standarde u hrvatskom nogometu i to su otprilike i moji postulati trenerskog pristupa. Molio bih da u idućih dva tjedna sve pohvale uputite onima koji su to najviše zaslužili, a to su igrači. Kada bude kritika, ja sam taj kojemu je treba uputiti, no nakon ovakve pobjede igrači su ti koji zaslužuju vašu pažnju. Kako su u nekim utakmicama zaslužili kritike, danas su zaslužili da se što više piše o njima. Nakon što sam bio igrač Osijeka i kapetan, nevjerojatno sam sretan da sam dobio ovu priliku, jer ovaj klub je obilježio mene i cijelu moju obitelj, trenutno sam vrlo ponosan i sretan što sam dobio ovu odgovornost, rekao je trener Osijeka  Davor Rupnik.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.