Dante Stipica, vratar Hajduka: Pukao mi je zub, a Zebec mi je prišao i rekao: Nije ti ništa!

Nedjelja, 06. kolovoza 2017. 22:07 Napisao/la  SC

Mislim da nije ljudski tako postupati. Pukao mi je zub, rasječeno je i imam kvrgu na glavi, rekao je Hajdukov vratar Dante Stipica nakon utakmice.

Hajduk se žalio na suđenje. Naime, kako kažu iz splitskih redova, prvi je Dinamov pogodak Ante Čorić u velikom derbiju (3:1) postigao nakon zaleđa, a ni treći nije regularan. Henriquez se tada sudario s Dantom Stipicom, a past će i Fernandes u kaznenom prostoru pa će domaći igrači tražiti jedanaesterac kojeg također nije bilo..

- Nakon trećeg gola Dinama, dok sam ležao, sudac Zebec prišao mi je i rekao "Nije ti ništa". Mislim da nije ljudski tako postupati. Pukao mi je zub, rasječeno je i imam kvrgu na glavi, rekao je Hajdukov vratar Dante Stipica nakon utakmice.

- Najavljivalo se da se hrvatski nogomet vraća, ali mislim da nakon ovakvih utakmica on gubi smisao. Hvala našim navijačima, a Dinamo je slavio sa svojima, to mi sve nekako izgleda umjetno", dodao je.

U sličnom tonu reagirao je i Hajdukov kapetan i jedini strijelac Zoran Nižić.

- Kod prvoga je gola bilo zaleđe, na kraju smo uvjerljivo izgubili uz "izvanredno" suđenje. To je moje mišljenje, ali to nije važno. Trebamo izvući pouke, rekao je Nižić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.