Damir Mišković u utorak sazvao konferenciju za novinare na temu Izborna skupština HNS-a

Ponedjeljak, 04. prosinca 2017. 13:05 Napisao  I. V.

Šest mjeseci nakon proslave titule prvaka oko kluba se stvorila negativna atmosfera u kojoj prevladava iracionalni dojam da se sve raspada

Damir Mišković
Damir Mišković



Damir Mišković sazvao je konferenciju za novinare u utorak u 12 sati na Rujevici, tema je Izborna skupština HNS-a.

Predsjednik Uprave HNK-a Rijeka rijetko s javnošću komunicira na konferencijama za novinare, očito je odlučio presjeći medijske spekulacije koje tjednima opterećuju atmosferu oko kluba.

Mišković je konferenciju sazvao istoga dana kada se sastaje (16) Izvršni odbor županijskog saveza i održava (18) Skupština županijskog saveza, pa će vjerojatno pojasniti stavove vezane za izbor predsjednika HNS-a.

Od subotnje utakmice između Rijeke i Hajduka pojavile su se medijske spekulacije da se Mišković povlači iz nogometa, jer je razočaran reakcijom Armade.   

- Bojim se da će u svemu tome najviše izgubiti klub Rijeka. To je moj jedini komentar, rekao je na tu temu Matjaž Kek u redovitom javljanju za Radio Rijeku.

Šest mjeseci nakon povijesne proslave titule prvaka i samo tri mjeseca nakon što je Rijeka igrala play-off Lige prvaka oko kluba se stvorila negativna atmosfera u kojoj prevladava iracionalni dojam da se sve raspada.

Ne valja više ništa što rade Mišković,  Kek i igrači...

Činjenica je da nešto ne valja iako oni rade isto što su radili prije šest mjeseci.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.