Ćiro večeras u Parku mladeži, Ivan Matić nije impresioniran trenerom svih trenera!

Ponedjeljak, 29. rujna 2014. 10:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Split (18): Split - Zadar. Rezultati gospodina Blaževića u njegovoj dugoj i bogatoj trenerskoj karijeri sve govore, no za mene to nije nikakav poseban motiv, kaže trener Splita Ivan Matić

Nogometaši Splita večeras na svom travnjaku dočekuju preporođeni Zadar. Dolaskom na klupu "trenera svih trenera", Ćire Blaževića, momčad iz Stanova ostvarila je tri uzastopne pobjede: dvije u prvenstvu (Slaven Belupo kod kuće, Lokomotivu u gostima) jednu u Kupu (Zagora u Unešiću). Koliko je trener Splita Ivan Matić impresioniran Ćirom?

- Rezultati gospodina Blaževića u njegovoj dugoj i bogatoj trenerskoj karijeri sve govore, no za mene to nije nikakav poseban motiv. Moje misli isključivo su usmjere prema igračima koje vodim, želim izvući maksimum iz svakog od njih, kaže Matić.

Split je već igrao protiv Zadra:

- Na otvaranju sezone pobijedili smo u Stanovima Zadar rezultatom 2:1. Međutim, nakon toga igranje u Europi dosta nas je poremetilo, nismo osvojili onoliko bodova koliko smo priželjkivali stoga nam je pobjeda nad Zadranima imperativ. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Svjesni smo da nam realizacija nije bolja strana, očekujem da to popravimo u srazu sa Zadrom. U odnosu na prvu utakmicu koju smo odigrali u Stanovima, Zadrani su jači za Solomona, Pušića i Pešića. Posebno ćemo trebati pripaziti na iskusne Hrgovića i Weitzera, koji znaju biti jako opasni udarcima iz daljine, vrlo su precizni. Osim toga Ćiro je promijenio sustav igre, sigurno da su mi tri uzastopne pobjede podigle samopouzdanje i da dolaze u Park mladeži sa željom da nastave pobjednički niz. S druge strane nas samo pobjeda zanima, zaključio je Matić.

Standings provided by Sofascore