CIBALIA - RIJEKA Mladen Bartolović: Pokušat ćemo ponoviti igru iz Osijeka

Subota, 25. studenog 2017. 12:07 Napisao/la  SC

Igrači Cibalije imaju još jedan motiv, još su svježe uspomene na utakmicu 8. kola u kojoj je Rijeka na Rujevici pobijedila Cibaliju s čak 7:0

Mladen Bartolović
Mladen Bartolović


Cibalia čeka ranjivu Rijeku u dobrom raspoloženju nakon pozitivnog rezultata u slavonskom derbiju u prošlom kolu.

Ako je momčad Mladena Bartolovića mogla osvojiti bod (1:1) protiv  Osijeka u Gradskom vrtu, zašto ne bi mogla u nedjelju ostvariti pozitivan rezultat protiv Rijeke u Vinkovcima:
 
- Atmosfera se popravila ne samo zbog pozitivnog rezultata nego i zbog dobre igre u Osijeku. Ali to je iza nas. Ovoga tjedna pokušali smo napraviti sve kako bismo se što bolje i konkretnije pripremili za Rijeku. Znamo dobro kakva nam momčad dolazi u goste. Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetne momčadi koja je također u krizi rezultata. Ali to nas neće zavarati. Sigurno će protiv nas pokušati izići iz krize rezultata. Mi ćemo pokušati sve kako bismo prikazali onu igru koju smo pokazali u Osijeku i na taj način pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Pokušat ćemo i protiv njih odigrati utakmicu u čvrstom bloku, a i napraviti sve kako bismo im isprekidali igru. Znamo dobro da oni vole čuvati loptu, takvom igrom žele umrtviti protivnika i onda se iznenađujućom loptom ožive, iznenade suparnika i stvore si priliku za pogodak. Pokušat ćemo napraviti sve kako bismo ih natjerali da što više griješe, a onda iz tih njihovih pogrešaka pokušati stvoriti situaciju iz koje bismo mogli doći u priliku za pogodak, kaže trener Bartolović za Glas Slavonije.

Igrači Cibalije imaju još jedan motiv, još su svježe uspomene na utakmicu 8. kola u kojoj je Rijeka na Rujevici pobijedila Cibaliju s čak 7:0. Nakon utakmice Bartolović je pošteno priznao da je njegova momčad dobro prošla s obzirom kako je Rijeka igrala.
 
U Vinkovcima su svjesni da Rijeka u ovom dijelu sezone igrao promjenjivo, a prvo poluvrijeme protiv AEK-a u Ateni pokazalo je što se može dogoditi ako Rijeka igra na visokoj razini.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.