CIBALIA - RIJEKA (19) Svaki znak riječke slabosti samo podiže samopouzdanje Dinama

Nedjelja, 02. travnja 2017. 10:47 Napisao  I. V.

Nogometaši Rijeke večeras protiv Cibalije igraju utakmicu protiv vlastitih slabosti. Ako ih prevaziđu, Dinamo nema šanse pobijediti na Rujevici u idućem kolu


Nogometaši Rijeke večeras (19) u Vinkovcima igraju utakmicu protiv protivnika jačega od momčadi Cibalije.

Što se kvalitete tiče, rezultat je izvjestan prije nego što počne utakmica između dviju momčadi koje dijeli čak 56 bodova na ljestvici.

U dvjema utakmicama prije stanke većina igrača Rijeke počela je pokazivati prve znakove slabosti ove sezone, pad razine moći nema veze s fizikom.

U pojedinim razdobljima utakmica protiv Hajduka i S. Belupa riječka je momčadi atipično ustuknula, što se najbolje uočavalo u intezitetu u duelima.

Posljedično su na vidjelo izašle očigledne individualne slabosti u obrani.

Dobro je došla stanka tijekom koje je trener Matjaž Kek trebao više vremena razgovarati nego trenirati, mentalna snaga ne stječe se vježbanjem mišića.

Nisu igrači Rijeke toliko psihološki pali da bi bile potrebne šok-terapije po kojima je postao poznat Ćiro Blažević.

 Koliko li je motivacijskih govora odzvanjalo i lažnih Rolexa letjelo po svlačionicama u karijeri "trenera svih trenera"... Sve je dozvoljeno što nije zabranjeno!

Utakmica protiv Cibalije pokazat će koliko je Kek uspio igračima vratiti agresivni tonus po kojemu je Rijeka ove sezone postala prepoznatljiva.

Svaki znak riječke slabosti samo podiže samopouzdanje momčadi Dinama uoči derbija 27. kola, nije se sportski direktor Dinama Romeo Jozak u izjavama ohrabrio bez razloga.

Dinamo je protiv Osijeka oko sat vremena igrao najmoćnije ove sezone, Sammir je u 61. minuti pretrčao osječke braniče kao da trči oko čunjeva...

Nogometaši Rijeke večeras protiv Cibalije igraju utakmicu protiv vlastitih slabosti.

Ako ih prevaziđu, Dinamo nema šanse pobijediti na Rujevici!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.