Cibalia domaćin Slavenu Belupu u prvoj utakmici kvalifikacija za popunu prve lige

Utorak, 20. svibnja 2014. 15:39 Napisao/la  SC

Prva utakmica igra se 25. svibnja, uzvrat je 29. svibnja

Cibalia je domaćin prve utakmice kvalifikacija za popunu Prve lige u natjecateljskoj godini 2014/15. Tako je odredio ždrijeb kojim je rukovodio Povjerenik za natjecanje Prve lige Josip Brezni, a održan je u prostorijama Udruge Prve HNL uz nazočnost predstavnika klubova sudionika kvalifikacija, predsjednika HNK Cibalia Zvonimira Hodaka, sportskog direktora NK Slaven Belupa Romana Sovića te Povjerenika za natjecanje Druge HNL Ivica Šparavec.

Postignuta je suglasnost klubova koju je odobrio i Povjerenik za natjecanje da se malo izmjeni termin uzvratne utakmice: prva će se tako igrati u nedjelju 25. svibnja u Vinkovcima, a uzvrat će se odigrati dan kasnije od ranije predviđenog termina, dakle u četvrtak, 29. svibnja, u Koprivnici. Razlog za ovaj pomak je dan više za odmor momčadi između dvije utakmice, ali i činjenica da se u srijedu 28. svibnja u Zagrebu igra važna kvalifikacijska utakmica U-21 reprezentacije Hrvatske i Ukrajine.

Obje kvalifikacijske utakmice igrat će se s počecima u 19 sati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.