Borba talijanskih velikana: Inter i Milan žele Antu Ćorića u zimskom prijelaznom roku

Subota, 12. studenog 2016. 15:28 Napisao/la  SC

Inter i Milan u mrtvoj utrci za iste igrače. Ante Ćorić seli u Serie A?

Inter i Milan su u vlasništvu Kineza, a oba su kluba posljednjih nekoliko mjeseci pratila iste igrače, među njima je bio i Ante Ćorić.

Ante Ćorić je ljetos bio na korak do potpisa za Manchester City, ali nakon što je dogovor o transferu propao u posljednji tren, mladi je igrač ipak ostao u Dinamu. No, kako se bliži novi prijelazni rok, pojavljuju se i svježe informacije o klubovima zainteresiranim za Ćorića.

Kao jedan od najvećih mladih talenata, Ćorić je i dalje zanimljiv najvećim europskim klubovima. Umjesto u Premier ligu s kojom ga se najviše povezivalo dosad, Ćorić bi mogao u talijansku Serie A.

Naime, Tuttosport piše da je pred Interom i Milanom prijelazni rok u kojemu će se boriti za nekoliko istih igrača, a jedan od njih je i Ante Ćorić.

Tako su na radaru talijanskih velikana Lindelof iz Benfice, Keita Balde Diao iz Lazija, Sao Paulov branič Rodrigo Caio, Santosov veznjak Thiago Maia, ali i Dinamov Ćorić za kojeg interes još nisu izgubili ni Manchester City, ni Liverpool.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.