Antonio Perošević, napadač Osijeka: Rijeka je trenutno jača od Dinama, ali nismo bez izgleda

Četvrtak, 19. studenog 2015. 10:31 Napisao/la  SC

Velikim momčadima Gradski vrt često ne leži, uglavnom smo im se ovdje vrlo dobro suprostavljali, kaže Perošević


Nogometaši Osijeka u subotu u Gradskom vrtu igraju protiv lidera. U goste dolazi Rijeka, koja je prije stanke bila u usponu forme. Isto vrijedi i za Osijek, koji je pobijedio Hajduk, što je vratilo samopouzdanje momčad tenera Zorana Zekića:

- Velikim momčadima Gradski vrt često ne leži, uglavnom smo im se ovdje vrlo dobro suprostavljali. Po meni je Rijeka trenutno jača i od Dinama, ali to nikako ne znači da smo bez izgleda. Protiv Hajduka je cijela momčad odigrala vrhunski, mogli smo i uvjerljivije slaviti i ako ponovimo takvo izdanje, vjerujem da ćemo se na kraju imati razloga veseliti. Rijeka je definitivno jaka momčad, kvalitetnija od nas, no mi se na svom terenu moramo postaviti hrabro od prve minute i pokušati nametnuti. Imam osjećaj da se polako dižemo i vjerujem da će do kraja ovog dijela sezone biti sve bolje i bolje. Dobili smo na samopouzdanju, htijenje je uvijek tu i očekujem da se do kraja jeseni podignemo na tablici. Dobrodošla bi nam i što veća podrška te se nadam kako ćemo je imati već s Rijekom ove subote, kaže Antonio Perošević za Glas Slavonije.

Inače, Perošević se vraća u momčad nakon stanke zbog ozljede što bitno mijenja napadačke mogućnosti Zekićeve momčadi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.