Ante Vukušić pregovara sa Splitom, bivši napadač Hajduka razmišlja o povratku

Petak, 01. siječnja 2016. 18:27 Napisao/la  SC

Vukušić i Split već su bili blizu dogovora, ali je kao i obično zapelo na novcu


Ante Vukušić u ozbiljnim je planovima braće Žužul, koji žele pojačati napad Splita u nastavku sezone. Budući da Dražen Bagarić odlazi u Astanu, momčad Gorana Sablića oslabljena je u vrhu napada.

Vukušić i Split već su bili blizu dogovora, ali je kao i obično zapelo na novcu. Žužuli su bitno smanjili plaće, nema više ugovora iznad 200.000 eura godišnje, pa je pitanje hoće li bivši napadač Hajduka pronaći svoj interes u dolasku na Park mladeži. Vukušić igra u Beverenu kao posuđeni igrač Pescare, koja je 2012. godine izdvojila 3,5 milijuna eura za napadača Hajduka.

Eventualnim povratakom u HNL, Vukušić (24) bi mogao restartati igračke potencijale zbog kojih je svojedobno došao na popis A-reprezentativaca. Sve ostalo je gubitak...

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.