Ante Kulušić, šef sudaca HNS-a: U ovom slučaju sudac je Soudaniju trebao dati opomenu

Ponedjeljak, 17. travnja 2017. 09:29 Napisao/la  SC

Čovjek koji tvrdi da Marko Lešković nije napravio prekršaj nad Frankom Andrijaševićem u 92. minuti utakmice između Rijeke i Dinama, smatra da disciplinski sudac ne može kazniti Soudanija


Nakon što je  Hilal Soudani udario Luku Capana bez ikakvih posljedica pojavila se teza da će napadač Dinama biti kažnjen naknadnom intervencijom disciplinskog suca, koji ima pravo ispraviti pogreške sudaca.

Naravno da napadač Dinama neće biit kažnjen čak i ako netko prijavi Soudanija disciplinskom sucu:

- Mislim da ne postoji ta mogućnost! Da je bio brutalan start, onda postoji! Razlika između brutalnog starta i nesportskog ponašanja je ogromna. Postoje razlike u svijetu gdje disciplinski sudac kazni igrača, kada udari igrača s leđa, a nitko to nije vidio. U ovom slučaju sudac je trebao dati opomenu, minimalno žuti. Nije to napravio i ništa se drugo ne može napraviti, kazao je šef sudaca Ante Kulušić  za Novu TV.

Čovjek koji tvrdi da Marko Lešković nije napravio prekršaj nad Frankom Andrijaševićem u 92. minuti utakmice između Rijeke i Dinama, smatra da je sudac Tihomir Pejin trebao pokazati Soudaniju žuti karton.

U tom slučaju Soudani ne bi igrao protiv Hajduka, a to stvarno ne bi imalo smisla zbog interesa hrvatskog nogometa.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.