ISTRA 1961

Amerikanci ostaju na probi, čeka se Sissoko

Ponedjeljak, 16. siječnja 2017. 18:00 Napisao/la  SC

 Vuković i Polić odlaze, Bertoša produljio ugovor

Bočni branič Antonio Pavić, stoper Špiro Peričić i zadnji vezni Brazilac Ailton nalaze se na probi u Istri 1961, trener  Marijo Tot još nije odlučio hoće li ih povesti na turneju u SAD.

– Od ostalih igrača vrlo zanimljivi su mi Amerikanci Nazmi Albadavvi i Bryan Sylvester. Važno je napomenuti kako je Albadavvi stigao nespreman, ali je pokazao određenu kvalitetu te ćemo nakon američke turneje i jakih utakmica vidjeti ima li smisla da ostane s nama. Bio je u idealnoj momčadi američkog drugoligaškog prvenstva i jasno je da ima određenu kvalitetu. Vratar je pak već dosta star, ima 24 godine, a mi imamo mlađe i bolje vratare pa ćemo ga za sada nastaviti pratiti, kaže Tot.

Do odlaska u SAD trebao bi stići Sissoko, napadač iz Malija. Bertoša je produljio ugovor, iz kluba odlaze Vuković i Polić.

Istra 1961 u SAD putuje 22. siječnja.

Prvo busom do Venecije, pa avionom do Londona odakle leti direktno u Phoenix.

U SAD ostaje do 7. veljače, dogovorene su tri utakmice protiv MLS protivnika.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.