Alexander Gorgon: Nemate ništa od velikog posjeda ako ne možete kreirati šanse

Srijeda, 09. kolovoza 2017. 15:42 Napisao/la  SC


Rijeka je doživjela poraz u Osijeku pogotkom iz kaznenog udarca. Nakon što je Vešović isključen u 35. minuti, Rijeka nije izgleda podređeno.

 - Odigrali smo dobro i pametno s igračem manje, držali smo rezultat neizvjestan do samoga kraja, u zadnjih desetak minuta pokušali smo riskirati, ali bez prave konkretnosti pred golom. Nemate ništa kad imate veliki posjed, igrate do 25 metara od gola, a ne možete kreirati šanse. Bila je teška utakmica, izgubili smo mnogo energije u obrani i mislim da je to bio također razlog zašto nismo mogli kreirati ništa pred golom. Sada se moramo pripremiti za petak i Dinamo, smiriti se i vidjeti tko će biti spreman, tko je ozlijeđen. Ostali smo bez Vešovića i Maleša zbog crvenih kartona, ali opet sigran sam da ćemo spremiti pravu momčad za pobjedu u petak - ocijenio je ofenzivni veznjak riječkog kluba, kojeg potom čeka i doigravanje Lige prvaka protiv Olympiacosa, protiv kojeg se nada novom iznenađenju, rekao je Alexander Gorgon za Glas Slavonije.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.