ALEXANDER GORGON

Moguće je da karijeru završim u Rijeci

Ponedjeljak, 22. listopada 2018. 15:45 Napisao/la  SC

Kapetanska traka predstavlja mi čast

Alexander Gorgon (Rijeka)
Alexander Gorgon (Rijeka)

 

Alexander Gorgon prvi put je nosio kapetansku traku u pobjedi protiv Intera.

- Kapetanska traka predstavlja mi čast,  ali imamo puno karakternih igrača koji je također mogu voditi momčad  bez trake, to nije problem. Mislim da je najvažnije bilo pobijediti nakon tako dugo vremena. Do crvenog kartona dobro smo kontrolirali utakmicu, a onda nije bilo lako. Morali smo se postaviti u blok, igrati na kontre i zabili smo s čovjekom manje. Možemo biti zadovoljni. Imali smo pauzu koja nam je dobro došla. Odmarali smo se, u glavi smo opet bili svježi i pokušali zaboraviti što je bilo. Koncentracija nam je na utakmicama do zime i prvi signal bio je OK, rekao je Gorgon u razgovoru za Radio Rijeku.

Gorgon će 30. rođendan u nedjelju, kada Rijeka igra na Poljudu:

- Kad igraš derbi na rođendan, želiš dobiti najljepši dar. Da, sigurno možemo zadržati tradiciju od šest godina bez poraza. Nema veze igramo li kod kuće ili vani, u derbiju uvijek moramo ići na pobjedu i probat ćemo tako i sada, govori Gorgon.

Novi kapetan Rijeke ovako vidi svoju budućnost:

- U nogometu sve se mijenja iz dana u dan. Sve je moguće. I da završim tu karijeru i da se nešto drugo dogodi... Vidjet ćemo, neću govoriti što će biti za nekoliko mjeseci, zaključuje Gorgon.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.