Nogometaši Rijeke i stručni stožer u petak na središnjem trgu u Gradu Krku

Četvrtak, 09. studenog 2017. 19:27 Napisao/la  SC

Nogometaši Rijeke obići će znamenitosti starog grada, posjetiti katedralu i obići podrume  Poljoprivredne zadruge Vrbnik

Mladen Milohnić i Damir Mišković
Mladen Milohnić i Damir Mišković


Hrvatski nogometni klub Rijeka u petak će posjetiti grad Krk gdje će ih ugostiti Udruga "Plavo-bijeli otok" koja okuplja sve navijače Rijeke na Krku, ali i kvarnerskim otocima.

U petak oko 12 sati nogometaši Rijeke i stručni stožer stići će na glavni trg u gradu Krku gdje će se družiti s članovima Udruge, djecom iz Škole nogometa NK Krk, ali i svim navijačima kojima je Rijeka u srcu.

Nogometaši Rijeke obići će i znamenitosti starog grada, posjetiti katedralu, te se ujedno zaputiti za Vrbnik gdje će razgledati grad i obići podrume našeg sponzora Poljoprivredne zadruge Vrbnik uz degustaciju i predavanje o vinu.

HNK Rijeka tako nastavlja s već uobičajenim aktivnostima koje su proteklih mjeseci bile nešto rjeđe zbog zgusnutog rasporeda i obaveza prve ekipe u prvenstvu i europskim natjecanjima.

Udruga "Plavo-bijeli otok" službeno djeluje već nekoliko mjeseci, a navijačka baza HNK Rijeka na Krku ima puno dublje korijene.

Uoči utakmice protiv Austrije Beč, Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, uručio je Mladenu Milohniću, predsjedniku udruge Plavo bijeli otok, dres Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka s potpisima igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.