HEBER

Rijeka mi jako nedostaje

Četvrtak, 30. srpnja 2020. 22:12 Napisao/la  SC

Brazilac govorio o Hrvatskoj

Heber
Heber

U opširnom razgovoru za Correio Braziliense, Heber se prisjetio Rijeke i razdoblja euforije tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji:

- Živio sam tamo u vrijeme Svjetskog prvenstva, igrao sam za Rijeku. Otišao sam u središte grada, cijela je država stala. Zamislite zemlju s 4 milijuna stanovnika u finalu! Svi su bili na ulicama! S prijateljem sam gledao utakmice, kad bi Hrvatska postigla pogodak, svi su skakali, u zrak su letjele čaše piva, sode, vode... To su slike u mojoj glavi! U Rijeci sam proveo jednu od najboljih godina mog života. Bio sam najbolji strijelac, najbolji igrač lige. U 51 utakmicu postigao sam trideset i nešto golova. To mi mjesto jako nedostaje, Rijeka je tako prekrasno mjesto, s plažom, planinama, zimi ima snijeg, a ljeti se kupaš u moru. Hrana je također odlična. Toliko mi nedostaje, kazao je Heber.

Braziac je u MLS odmah dokazao kvalitetu, postigao je 15 pogodaka u 23 utakmice za New York City.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.