Financijski problemi: Andrej Panadić počinje raditi u ozračju nepovjerenja zbog dugova

Četvrtak, 07. siječnja 2016. 09:56 Napisao  I. V.

Panadićev prvi problem je nepovjerenje igrača prema čelništvu kluba, koje još uvijek nije isplatilo dugovanja iz prošle godine


Andrej Panadić u četvrtak je službeno predstavljen kao novi trener Istre 1961. Panadić je u ponedjeljak potpisao ugovor nakon što je dugo vremena razgovorao i pregovarao s čelnicima kluba, prije svih sa Seadom Karaselimovićem, prvim suradnikom Michaela Glovera.

U kakvom će ozračju raditi neiskusni Panadić teško je predvidjeti. Jedino je jasno da pozicija svakoga trenera ovisi o rezultatima, što znači da momčad mora biti uravnotežena na svim razinama.

Panadićev prvi problem je nepovjerenje igrača prema čelništvu kluba, koje još uvijek nije isplatilo dugovanja iz prošle godine. Iako je Glover obećao isplatiti dio dugova prije Božića, igrači još uvijek potražuju tri, neki četiri plaće. Treba imati na umu da je većina igrača tek stigla u Pulu, stranci u pravilu imaju emotivni odmak prema klupskim problemima. Drugim rječima, igrači nemaju razumijevanja za financijske probleme većinskog vlasnika kluba.

Nakon kraće trenerske epizode Robert Rubčić ostaje sportski direktor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.