Dražen Ladić kažnjen uvjetno na godinu dana zbog izazivanja prometne nesreće

Četvrtak, 19. rujna 2013. 18:31 Napisao/la  SC

Ladić je zaradio još jednu kaznenu prijavu. Naime, Croatia osiguranje ga je prijavilo da je pokušao naplatiti oko 140 tisuća kuna štete koristeći policom kasko osiguranja koju je navodno sklopio nakon prometne nesreće

Dražen Ladić, bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije, kažnjen je uvjetnom kaznom od godinu dana s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u rujnu 2010. godine.

Ladić je odbacio optužbe da je Mercedesom E320 prošao kroz crveno svijetlo na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu i udario u Renault clio.

Tužiteljstvo je tražilo uvjetnu kaznu od godine dana i osam mjeseci s rokom kušnje na četiri godine.

Inače, Ladić je zaradio još jednu kaznenu prijavu. Naime, Croatia osiguranje ga je prijavilo da je pokušao naplatiti oko 140 tisuća kuna štete koristeći policom kasko osiguranja koju je navodno sklopio nakon prometne nesreće.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.