Dario Šimić: Ljudi iz Miškovićeva stožera iznenađeni su sa svime što se događa

Ponedjeljak, 04. prosinca 2017. 16:00 Napisao/la  SC
Dario Šimić
Dario Šimić Foto: Lario Tus


Dario Šimić ne osvrće se na medijske spekulacije da će Davor Šuker od 7. prosinca biti jedini kandidat za predsjednika HNS-a.

Šimić misli da još uvijek može skupiti najmanje devet potpisa podrške, zbog toga je u subotu boravio na Rujevici:

- U Rijeci smo se sastali s ljudima iz Miškovićeva stožera, rekli su nam da ih je jako iznenadilo sve ovo što se događa, šokirani su i zatražili su malo vremena za odluku. Jasno su nam dali do znanja da nisu zadovoljni aktualnim stanjem te da su oni za promjene. Mišković je napravio puno toga dobroga za hrvatski nogomet i njegova podrška jako bi nam puno značila. Dobivamo dosta podrške čak i iz središta koja su se izjasnila za Šukera, kazao je Šimić za 24sata.

Izjava premijera Andreja Plenkovića da nije zadovoljan stanjem u HNS-u ide u prilog Šimićevoj kampanji:

- Drago mi je da se premijer uključio, jer Hrvatska treba jakog premijera koji će stati u zaštitu svog naroda. Svjestan sam da u HNS-u ima kvalitetnih ljudi, koji su se iz raznih razloga priklonili jednoj strani, ali dajmo im vremena, ne mogu još dugo ignorirati ovo što se događa. Siguran sam da će na koncu donijeti jedinu ispravnu odluku, a to sigurno nije podrška aktualnom vodstvu HNS-a, smatra Šimić.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.