ŽUŽUL BLIZU RIJEŠENJA

Luka Bonačić izgledni kandidat za trenera Splita

Srijeda, 22. svibnja 2013. 17:41 Napisao/la  SC

U nedjelju Split  gostuje u Stanovima, gdje igra protiv Zadra

Poslije ostavke Zorana Vulića  na mjesto trenera RNK Splita, čelnici kluba povjerili su  momčad u posljednjima dvama kolima  njegovom prvom pomoćniku Goranu Sabliću.

 

U svom debiju na klupi Sablić je doživio neuspjeh, kod kuće su crveni  poraženi od Istre 1961 i tako uvelike umanjili izglede da se plasiraju u Europsku ligu. U posljednjem kolu u nedjelju Split  gostuje u Stanovima, gdje igra protiv Zadra  koji se bori za prvoligaški ostanak. Samo pobjeda Splićane vodi u Europu.

 

Tko će u novoj sezoni voditi momčad? Činilo se da će to biti Stanko Mršić, koji je dobio otkaz u Osijeku, no prema neslužbenim informacijama u najozbiljnijeg kandidata za trenera RNK Splita promaknuo se Luka Bonačić, koji je u minuloj sezoni radio u Iranu, gdje je vodio momčad Mes Kerman .

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.