Ante Rebić bliži Fiorentini nego Tottenhamu, Talijani ponudili više od Engleza

Petak, 17. svibnja 2013. 16:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Talijanski prvoligaš prema neslužbenim informacijama  ponudio je vlasnicima Splita, braći Slavenu i Jozi Žužulu, 6,5 milijuna eura na ime odštete za Antu Rebića

Ante Rebić postaje hrvatska zvijezda prijelaznog roka koji još nije počeo, mladi napadač Splita nalazi se na popisu želja mnogih renomiranih europskih klubova.

 

 Iako je engleski Daily Mail objavio vijest da su čelnici Tottenhama uputili službenu ponudu  RNK-u Split za mladog reprezentativca  Antu Rebića vrijednu 6 milijuna eura, čini se da Rebić neće karijeru nastaviti na Otoku.

 

 Talijanski prvoligaš Fiorentina prema neslužbenim informacijama  ponudio je vlasnicima Splita, braći Slavenu i Jozi Žužulu, 6,5 milijuna eura na ime odštete za Rebića. U narednih nekoliko dana Rebić bi trebao potpisati ugovor s "ljubičastima" iz Firence, s godišnjom zaradom cijeli transfer iznosi oko 10 milijuna eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.