AIK obitelji Turina naplatio troškove humanitarne utakmice odigrane u Stockholmu

Četvrtak, 11. srpnja 2013. 19:26 Napisao/la  SC

Šveđani su naplatili čak i ručak  AIK-ova izaslanstva u Zagrebu na dan pokopa

Švedski AIK na dirljiv se način oprostio od preminulog Ivana Turine, na stadionu u Stockholmu organizirana je utakmica protiv Dinama s naznakom da će sav prihod biti namijenjen obitelji Turina.

 

Dva mjeseca nakon utakmice na adresu obitelji Turina stigao je nimalo dirljiv obračun troškova prijateljske utakmice. Ukratko, kada je AIk odbio troškove, obitelji Turina ostalo je oko 600.000 švedskih kruna ili oko 40% ukupnih prihoda. Preostalih 60% potrošeno je na troškove među kojima strše troškovi za žute kartone koji su navijačima poslužili za koreografiju.

 

Naplaćeni su troškovi čarter-leta za momčad Dinama, koja je doletjela u Stockholm. Zvuči nevjerojatno da su Šveđani naplatili čak i ručak  AIK-ova izaslanstva u Zagrebu na dan pokopa.   

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.