ADMIR HASANČIĆ Da je onda bilo VAR-a, tata bi bio prvak u vašem rodnom gradu!

Utorak, 25. kolovoza 2020. 09:05 Napisao/la  SC

Taman mi je ta tuga nekako prestala dolaziti u misli i onda su: uveli VAR. Kako se neću sjetiti '99.?, kaže nekadašnji igrač Rijeke

Admir Hasančić
Admir Hasančić

Admir Hasančić prisjetio se za 24sata 1999. godine i utakmice između Rijeke i Osijeka, koja je ušla u povijest hrvatskog nogometa zbog sudačke pogreške koja je odredila prvaka.

Hasančić je postigao pogodak, koji su suci poništili zbog zaleđa, Rijeka i Osijek odigrali su 1:1, Croatia je postala prvak:

- Ja sam u Hrvatskoj i BiH igrao u četiri kluba. Čelik, Rijeka, Zagreb i Sarajevo. I sa svakim sam osvojio naslov samo su mi taj u Rijeci ukrali.  A to je moj grad. U Rijeci su mi se rodili sinovi, u Rijeci sam proveo šest najljepših godina života i karijere. Iz rata sam u Rijeku došao, karijeru napravio, prvu lovu zaradio. A ukrali mi taj gol i naslov. Taman mi je ta tuga nekako prestala dolaziti u misli i onda su: uveli VAR. Kako se neću sjetiti '99.?! Pa već sam sinovima dosadan s tim. Koju god utakmicu gledamo, kad intervenira VAR ja ponavljam, 'Evo djeco, da je onda bilo VAR-a, tata bi bio prvak u vašem rodnom gradu pa bi i taj naslov osvojio'. Godinama sam bio najbolji strijelac u povijesti kluba, kad prilazim Rijeci s Grobnika srce mi zakuca kao kad dolazim u moj rodni Maglaj, disao sam za te ljude i taj kraj, oni su mene prihvatili kao svog rođenog i taj gol je trebao biti baš ono: Zlatni gol, za sva vremena. A ispala je krađa i rana koja nikad neće zacijeliti, rekao je Hasančić.

Admir Hasančić danas je trener U-17 selekcije u Sarajevu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.