Ante Čačić, trener Dinama uoči europskog ispita: Moramo proći Ludogorec, nema nam druge

Četvrtak, 12. srpnja 2012. 13:10 Napisao/la  Z. G.

Dinamo je po rejtingu kluba daleko ispred Ludogoreca tako da imamo dužno poštovanje prema Bugarima, ali strah nikako, objasnio je za klupsku stranicu trener Dinama

Trener Dinama Ante Čačić odaje dojam mirnog čovjeka uoči drugog pretkola Lige prvaka i utakmice s Ludogorecom. Strateg "modrih" objasnio je kako mu je prekid utakmice s Neftchijem zbog upada huligana malo poremetio planove, ali ne traži eventualni alibi.

- To je ekipa koja zaslužuje respekt jer nemamo pravo zanemariti što su u premijernom nastupu uzeli duplu krunu pa su tako sigurno najteži protivnik u ovoj fazi natjecanja kojeg je Dinamo imao. Međutim, Dinamo je momčad koja ima odličnu selekciju, iskustvo igranja u Europi i po rejtingu kluba je daleko ispred Ludogoreca tako da imamo dužno poštovanje prema Bugarima, ali strah nikako. Mi ćemo učiniti sve kako bismo uspješno prošli to krucijalno 2. pretkolo jer bez europskog rezultata smo, možemo to tako reći, na konopcima, objasnio je Čačić za klupsku stranicu Dinama.

Iza Zagrepčana su pripreme koje su odrađene Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Ostala je samo završna glazura.

- Ostvarili smo sve što smo zacrtali i s time sam izuzetno zadovoljan. Imali smo optimalne uvjete za rad na svim lokacijama i dovoljan broj igrača kako bismo mogli odraditi sve što smo planirali. Svi igrači, osim ozlijeđenog Krstanovića, su odradili što smo od njih i tražili, a jedino je Šimunić krajem priprema u Austriji osjetio probleme s ozljedom za koju vjerujemo kako nije ozbiljnija, zaključit će Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.