Krstanović i Beqiraj zabili sedam golova u 4 utakmice nakon Čačićevog "buđenja"

Nedjelja, 25. ožujka 2012. 15:45 Napisao/la  Z. G.

Obojica su tresli mrežu Lučkog, potom je Krstanović zabio dvaput Hajduku, nakon toga Beqiraj dvaput Slavenu Belupu

Čim je trener zagalamio, oni su se razdrmali. Tjednima je Ante Čačić prigovarao Dinamovim napadačima na skromnom učinku i napokon dobio željeni „feedback“. Ivan Krstanović i Fatos Beqiraj u zadnje su četiri utakmice postigli ukupno sedam pogodaka.

Obojica su tresli mrežu Lučkog, potom je Krstanović zabio dvaput Hajduku, nakon toga Beqiraj dvaput Slavenu Belupu… Ovoga je vikenda Krstanović dodao jedan u Varaždinu. Beqiraj je, pak, u ovome trenutku najbolji Dinamov strijelac, zaustavio se na 13 pogodaka, Krstanović na devet, a zanimljivo je da ih pokušava pratiti i Luis Ibañez.

Lani je, primjerice, najbolji Dinamov strijelac bio Sammir sa 10 pogodaka. Ibañez je, pak, ove sezone zabio sedam golova u HNL-u, više nego u kompletne prve tri maksimirske godine. Došao je u ljeto 2008. i u prve tri sezone ukupno zabio tri pogotka u HNL-u i isto toliko u Kupu.

U svojoj je četvrtoj godini u Dinamu nadmašio taj učinak… Krstanović je, pak, zadnjih pet svojih pogodaka postizao ulazeći s klupe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.