Čačić: Jeste li vidjeli Ibrahimovića? Mislim da Englezi zbog njega neće prestati igrati nogomet!

Petak, 16. studenog 2012. 19:09 Napisao/la  ZG

Studeni nam je tradicionalno neugodan zbog Lige prvaka i poraza u tom natjecanju, jer stvara se atmosfera na granici ludila, kaže Ante Čačić

- Jeste li vidjeli Zlatana Ibrahimovića, slavodobitno je uskliknuo Dinamov trener Ane Čačić podsjećajući na nedavnu prijateljsku utakmicu u kojoj je Švedska svladala Englesku sa 4:2 uz četiri Ibrahimovićeva pogotka.

Trebala je to biti jasna sugestija: zabio je četiri Englezima, ali nijedan Dinamu. Istina, ali Ibrahimović je u nedavnom dvoboju njegova PSG-a i Dinama ipak imao – četiri asistencije.

- Dinamu treba mir. Mi smo kup-utakmicu protiv Zadra izgubili samo zbog nemira koji se stvara oko našega kluba. Studeni nam je tradicionalno neugodan zbog Lige prvaka i poraza u tom natjecanju, jer stvara se atmosfera na granici ludila. Pa, vidjeli ste neki dan što radi Ibrahimović! Mislim da se neće u Engleskoj sada prestati igrati nogomet, jer im je Ibrahimović zabio četiri gola, provukao je Čačić.

Dinamov trener, dakle, i dalje želi "uri et orbi" pojasniti da je posve normalno što se njegova momčad pretvara u najgori sastav u povijesti Lige prvaka. No, koncepciju mu nesmiljeno ruši nedavni poraz protiv Zadra u osmini finala hrvatskoga Kupa usred Maksimira. A, taj mu isti Zadar u taj isti Maksimir dolazi i ove suobte, ali u prvenstvenom okršaju.

- Ne spavam mirno još od prošle te kup utakmice protiv Zadra. Ono što nam se dogodilo u Kupu teško je prebrisati. Nadam se da su i moji igrači zbog tog neugodnog sjećanja pozitivno 'nabrijani'. Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu i da ćemo nakon nje mi biti zadovoljni. Trudimo se biti mirni, ne dozvoliti nemiru da uđe u svlačionicu i to smo dobrim dijelom uspijevali, ali potkrala nam se ta jedna utakmica koja nas je koštala Kupa, zaključio je Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.