Zoran Mamić želi pobjedu u Odessi, Barišić želi Zorana Mamića za trenera

Srijeda, 27. studenog 2013. 20:44 Napisao/la  SC

U Ukrajini želimo popraviti dojam koji smo ostavili do sada u Europa ligi, kaže Zoran Mamić

Dinamo u četvrtak od 21.05 igra pretposljednju europsku utakmicu protiv Čornomoreca. Utakmica protiv ukrajinskog kluba ima prestižni karakter budući da je Dinamo ispao iz Europske lige.

- U Ukrajini želimo popraviti dojam koji smo ostavili do sada u Europa ligi. Želja nam je odigrati što bolju utakmicu protiv Čornomoreca i pripremiti se za ono što nas čeka, i što nam je u ovom trenutku važnije, nastavak prvenstva i Kup. Oni igrači, koji će igrati sutra, sigurno će dati sve od sebe i pokušat ćemo napraviti dobar rezultat. U Odessi ćemo igrati kompozicijski kao u prvenstvu i pokušati postići pogodak. Atmosfera među igračima je dobra, naravno da je trening nešto drugo u odnosu na utakmicu, a vidjet ćemo kako će ekipa reagirati nakon tri tjedna pauze, rekao je privremeni trener Zoran Mamić.

Predsjednik Mirko Barišić smatra da mlađi Mamić nije samo privremeno rješenje:

- Možda je najpovoljnija i najizglednija varijanta da sve ostane kao i do sada, to bi nam možda bilo i najbolje. Moj je favorit za trenera je Zoran Mamić, mislim da je ovo raspoloženje i drugačiji odnos zasluga ovog stožera, kaže Barišić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.