ZORAN MAMIĆ TVRDI

Nema opravdanja, ova momčad vrijedi više!

Petak, 13. prosinca 2013. 00:31 Napisao/la  SC

Moramo puno toga promijeniti da bismo bili konkurentniji, kaže Mamić

Dinamo se od europske sezone oprostio u svom stilu: porazom! U utakmici protiv Ludogoreca, koja ništa nije odlučivala, Dinamo je doživio još jedan poraz na kraju najslabije sezone od kada se natječe u Europa ligi.

- Nije ugodno i nema opravdanja, ali ova momčad vrijedi više. Vidjeli ste s Čornomorecom, nisu nam napravili ništa, tamo smo kontrolirali susret, trebali pobijediti. A oni su dobili PSV! S dvije pobjede protiv Čornomoreca koje nismo smjeli izgubiti bio bi bolji dojam, ali što je tu je... Moramo puno toga promijeniti da bismo bili konkurentniji. Ima tu svega, od promjena trenera, nediscipline... sve se skupi, sve se kažnjava. Ludogorec je prvi put došao do akcije za gol i zabio, u drugom se dijelu dogodilo isto. Nije to stvar sreće nego igračke nediscipline i neodgovornosti, kaže v. d. trenera Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.