Zoran Mamić: Znao sam da će se pričati o namještanju, to je tragedija našeg društva!

Nedjelja, 30. ožujka 2014. 21:14 Napisao/la  SC

Čestitke Tomi Rukavini i njegovoj momčadi na pobjedi. Više su željeli i htjeli, a nakon ovoga što smo pokazali nismo niti zaslužili bolje od poraza, kaže trener Dinama Zoran Mamić

Nogometaši Dinama poraženi su u Gradskom vrtu od Osijeka s 2:3, što je senzacionalan rezultat ako se uvaže razlike između prvog i zadnjeg kluba na ljestvici. Kažu da je u nogometu  sve moguće, ali i to "moguće" ima svoju gradaciju. Naravno da je pobjeda Osijeka iskorištena u kontekstu namještaljki to prije što je Zdravko Mamić osječki klub označio kao strateškog partnera.

- Znao sam da će se pričati o tome, a mislim da je to tragedija našeg društva. Pobjeda Osijeka je zaslužena i nije sporna. Čestitke Tomi Rukavini i njegovoj momčadi na pobjedi. Više su željeli i htjeli, a nakon ovoga što smo pokazali nismo niti zaslužili bolje od poraza. Razočaran sam jer smo upozoravali igrače na ovu utakmicu, ali nije ispalo kako smo željeli. Kada ne uložimo trku i htijenje kako treba onda ispadne ovako, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.
 
Mamić mlađi preuzeo je odgovornost za poraz:

- Iako sam mogao promijeniti šest ili sedam igrača na poluvremenu Alen je izašao jer nije bio dovoljno dobar. Isto tako moram reći da sam najveći krivac za ovaj poraz danas i preuzimam na sebe odgovornost. Prvenstvo nije gotovo, možemo imati problema uz ovakvu igru, smatra Mamić.
 
- Nismo se predali niti nakon što smo gubili 0:2, a kada smo u samo par minuta izjednačili sam bio siguran da ćemo potpuno okrenuti utakmicu i uzeti sva tri boda. Promašili smo lijepu priliku i onda je Osijek odigrao i treću sjajnu kontru te zabio pobjednički pogodak. Što reći? To je nogomet, rekao je Domagoj Antolić.
 
Puno smo radili u pripremi utakmice da budemo pravi od samog početka, ali to nije bio slučaj. Naravno, zasluge idu i domaćinima koji su se borili, bili jako čvrsti i odigrali dobru utakmicu. Pred nama su sada tri teške utakmice i moramo biti bolji nego što smo bili danas, kaže Jerko Leko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.