ZORAN MAMIĆ TVRDI

Znamo da su se neki igrači Hajduka bojali Torcide!

Nedjelja, 14. prosinca 2014. 22:53 Napisao/la  SC

Znamo da su imali mobitele i znamo kakvi su pozivi dolazili do njih, kaže Mamić

Zoran Mamić iznio je novo svjedočanstvo u vezi neodigrane utakmice između Dinama i Hajduka, trener Dinama pred kamerama HRT-a izgovorio je nekoliko rečenica koje će na Jugu imati itekakvog odjeka:

- Ne znam čemu sad ova posljednja događanja i žalbe na utakmica, tvrdnje da ih sudac nije čekao ili da je odbijen zahtjev za odgodom. Pa oni su bili 15 minuta prije početka susreta u autobusu, rekao je Mamić prije nego što je otkrio što se događalo prije utakmice:

- Znamo puno igrača iz Hajdukove svlačionice, znamo da su neki htjeli igrati i znamo da su se bojali Torcide. Mogu pričati što god hoće, ali znamo da su imali mobitele i znamo kakvi su pozivi dolazili do njih. Naši igrači su prijatelji s njihovim igračima, odatle to znamo. Šteta je to za sve, i za njihove igrače, na tribinama su bili brojni menadžeri i skauti, i njima je to bila sjajna prilika da se pokažu u dobrom svjetlu, rekao je Mamić prije nego što se izravno obratio Hajduku:

- Jesmo li mi krivci što smo najbolji ili se oni moraju zapitati jesu li u krivu i počistiti ispred svog dvorišta? Treba sjesti za stol, ali ja bih volio znati što je to Dinamo pogrešno napravio. Neka nam netko kaže! Možemo gledati sve sudačke odluke ako treba, samo bismo voljeli da nam netko kaže što to krivo radimo, zakljućio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.