Zoran Mamić zadovoljan porazom: Moramo biti jako zadovoljni i ponosni na mlade igrače

Nedjelja, 11. svibnja 2014. 10:53 Napisao/la  SC

Pokazali su posebno u prvom poluvremenu kvalitetu i dobru igru, kaže Mamić

Zoran Mamić igrao je protiv Istre u pričuvnom sastavu, pomlađeni Dinamo doživio je poraz (1:2) na Aldo Drosini. Trener Dinama nije bio nezadovoljan porazom:

- Čestitam Istri na pobjedi. Žao mi je što danas nismo uspjeli osvojiti bodove jer mislim da je to ova naša mlada momčad svakako zaslužila. Igrali su sjajno od prve minute, pokazali su hrabrost i uložili nadljudski napor na terenu. Pokazali su posebno u prvom poluvremenu kvalitetu i dobru igru i žao mi je što nisu iskoristili malo bolje neke prilike koje su imali. S obzirom na to što su pokazali naši mladi igrači mislim da moramo biti jako zadovoljni i ponosni. Ljut sam zbog Šimunovićeva crvenog kartona, jer ga nećemo imati na raspolaganju u uzvratu finala Kupa protiv Rijeke, a kadar igrača ionako nam je dovoljno slab, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.