Zoran Mamić uoči utakmice protiv Lokomotive najviše govorio o juniorima

Subota, 28. studenog 2015. 14:12 Napisao/la  SC

Radi se stvarno o sjajnoj momčadi, naše su veliko bogatstvo i naravno da razmišljamo o tome kada da ih priključiti prvoj momčadi, kaže trener Dinama

Dinamo u nedjelju (15) igra protiv Lokomotive, utakmica između dva kluba povezana mnogim zajedničkim interesima za Dinamo je u pravilu jači trening:

- Čeka nas nova utakmica, a zna se što mi želimo i koji su ciljevi stavljeni pred nas. Želimo nastaviti s onime gdje smo stali u Koprivnici, a to je pobjeda s kojima želimo nastaviti do kraja polusezone. Lokomotiva je prošla turbulentno razdoblje, no tada je došao novi trener, donio mirnoću i u zadnje vrijeme igraju dosta dobro. U napadu su posebno neugodni gdje su Doležal, Marić i ostali koji nam mogu napraviti dosta problema ako im se to dozvoli, rekao je Zoran Mamić.

Trener Dinama posvetio je dužnu pažnju juniorima, koji su ostvarili plasman u završnicu Lige prvaka pokraj klubova kakvi su Bayern i Arsenal:

- Iskreno im želim još jednom čestitati na tom velikom uspjehu. Radi se stvarno o sjajnoj momčadi, naše su veliko bogatstvo i naravno da razmišljamo o tome kada da ih priključiti prvoj momčadi. Prve nam po redu dolaze zimske pripreme i neki od njih će ići s nama, no isto tako treba biti optimalan, jer ih na proljeće čeka nastavak Lige prvaka tako da je dobro da treniraju zajedno. Svi oni zaslužuju biti s prvom momčadi i sigurno će prije ili kasnije dobiti priliku. Kada će to biti ovisi o puno faktora kao što su pozicije na kojima smo možda deficitarni, reprezentativne obaveze i još toga. O tome ćemo odlučivati iz dana u dan, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.