Zoran Mamić, trener Dinama: Rijeka je za mene naša najbolja druga momčad

Subota, 05. ožujka 2016. 14:04 Napisao/la  SC

Hajduk ima veliko ime i navijače iza sebe, ali nemaju tako širok kadar igrača, kaže trener Dinama


Trener Dinama Zoran Mamić u najavi utakmice protiv Slaven Belupa osvrnuo se kratko na konkurenciju:

- Hajduk ima veliko ime i navijače iza sebe, ali nemaju tako širok kadar igrača, a odlaske nikada nije lako nadoknaditi i već sam rekao da je za mene Rijeka naša druga najbolja momčad, kaže Mamić.

Dinamo u nedjelju (15) igra protiv Slaven Belupa:

- Igramo protiv Slavena koji je odigrao sjajno protiv Zagreba u prošlom kolu. Imaju par interesantnih igrača koji mogu svima napraviti probleme, a mi želimo nastaviti seriju pobjeda i održati ako ne i povećati prednost. Imamo momčad koja dominira u prvenstvu, ima kvalitetu kakvu ima i naravno da zaslužuje igrače u reprezentaciji. Napravit ću medvjeđu uslugu bilo kojem igraču, ali reći ću da sam vidio podcjenjivačko pitanje našem kapetanu "nadaš li se pozivu?". Pričamo o kapetanu Dinama, nosiocu naše igre i sjajnom igraču… A on je samo jedan primjer, kaže Mamić o Antoliću.

Izbornik Ante Čačić u ponedjeljak objavljuje popis igrača za sljedeće dvije utakmice. Hoće li na njemu biti Antolić?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.