Zoran Mamić, trener Dinama: Protiv Celtica igramo za prestiž i novac, svim srcem želim da Rijeka prođe

Srijeda, 10. prosinca 2014. 16:59 Napisao/la  SC

Želimo igrati kao u Škotskoj, gdje smo izgledali jako dobro, a pobjede u Puli i protiv Rijeke su nam dignule samopouzdanje, kaže Mamić prije utakmice protiv Celtica

Dinamo u četvrtak protiv Celtica igra posljednju utakmicu skupine Europske lige, što je prilika za djelomično iskupljenje na oproštaju od još jedne neuspješne europske sezone:

- Želimo u zadnjoj europskoj utakmici ostvariti pobjedu koja nam popravlja imidž, nosi bodove za koeficijent i novac. Želimo igrati kao u Škotskoj, gdje smo izgledali jako dobro, a pobjede u Puli i protiv Rijeke su nam dignule samopouzdanje. U jednoj utakmici svatko može svakoga dobiti u kakvom god sastavu došli. Igrači koji su članovi Celtica sigurno nisu "bez veze" i tko god dođe neće nam biti lako. Od svih europskih utakmica svakako me najviše "peku" one protiv Aalborga i Celtica, jer smo zaista bili jako dobri, ali zbog nedostatka sreće ostali smo bez ičega. Nakon takvih utakmica uvijek ostaje veći žal nego kada je protivnik bolji, kaže trener Zoran Mamić.

Trener Dinama osvrnuo se na utakmicu Rijeke u Sevilli:

- Treba biti objektivan i reći da Sevilla igra doma i da je odlična momčad, ali svim srcem želim da Rijeka dobije i prođe dalje. "Drukat" ću za njih od prve do zadnje minute, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.