Zoran Mamić, trener Dinama: Neće nam biti lako do kraja boriti se s ovakvom Rijekom

Ponedjeljak, 22. rujna 2014. 11:01 Napisao/la  SC

Sretan sam, nikome ovdje nije lako. Prva četvrtina prvenstva je gotova, a čeka nas još 27 kola neizvjesne borbe jer Rijeka se po svemu može nositi s Dinamom, kaže Mamić

Trener Dinama Zoran Mamić ima razloga biti iznimno zadovoljan. Ne samo da je njegova momčad uspijela upisati prvu pobjedu u Europi poslje duge tri godine posta, već je tri dana kasnije tome dodala i uzimanje punog plijena na Kantridi. Zadnji puta je to napravio Zadar prije gotovo godinu i pol, Dinamo je nakon Lokomotive u Kranjčevićevoj i Standarda u Liegeu treći Rijekin ovosezonski poraz. Upravo stoga Mamić nije skrivao zadovoljstvo nakon utakmice, ali niti izbjegavao upozoriti da situacija oko prvenstva nipošto nije mirna po njegovu momčad.

- Čestitke momčadi na vrijednoj pobjedi i Rijeci na jako dobroj utakmici. Gledali smo dobru utakmicu koja je mogla završiti i drugačije. Sretan sam, nikome ovdje nije lako. Prva četvrtina prvenstva je gotova, a čeka nas još 27 kola neizvjesne borbe jer Rijeka se po svemu može nositi s Dinamom. Mi moramo biti pravi kako bismo zadržali prvo mjesto, kazao je Mamić.

Dinamovu igru nosi alžirski napadač Soudani. Zabio je čak pet pogodaka u protekle dvije utakmice, njegov je doprinos nemjerljiv, no i ostali su igrači na zavidnoj razini forme u ovom trenutku. To pokazuju i rezultati.

- Dobivamo, igramo dobro i iza nas je zaista odličan niz, ali već nas za par dana čekaju nove utakmice i moramo biti na ovakvoj razini cijelo vrijeme. Ponavljam, svakako smo u rastu i imamo puno razloga biti sretni i zadovoljni, govori Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.