ZORAN MAMIĆ NAKON CELTICA

Žao mi je što stalno nismo bili na ovom nivou

Četvrtak, 11. prosinca 2014. 23:24 Napisao/la  SC

 Da smo bili na ovakvom nivou, siguran sam da bismo večeras slavili, kaže Mamić

Dinamo je konačno odigrao utakmicu na Europskoj razini. Od rujna i visoke pobjede protiv rumunjske Astre zagrebačka momčad zna samo za poraze na europskom tlu. Dva je puta izgubila od Salzburga te po jednom od Astre i Celtica. Škoti su slavili na Hampden Parku, Dinamo je to učinio u svojevrsnom uzvratu na Maksimiru, u trenucima kada se u skupini D već sve znalo.

Trener Dinama Zoran Mamić zadovoljan je viđenim u susretu posljednjeg kola:

- Bili smo bolji i zasluženo došli do pobjede. Teško je sada analizirati utakmicu, ali žao mi je što nismo bili na ovom nivou u ostalim utakmicama. Da smo bili, siguran sam da bi večeras slavili. Popravili smo situaciju s koeficijentom, od Europe se opraštamo sa šest bodova i pobjedom, kazao je Mamić.

Posebno je razveselio mladi reprezentativac Marko Pjaca. Veznjak je zabio hat-trick, a Mamić kaže kako ne može žaliti zbog njegove nešto slabije minutaže u proteklim utakmicama.

- Marko je odigrao sjajnu utakmicu. On je fantastičan igrač, dobar potencijal i kad je fokusiran i kad radi kako treba onda to izgleda ovako kako je večeras igrao. Ovo je smjer kojim mora ići ako želi ostati na ovom nivou. Ne mogu žaliti zbog minutaže jer ne znam što bi bilo da je igrao, kazao je trener Dinama. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.