Zoran Mamić: Svi znamo da Lokomotiva ima puno igrača koji se u budućnosti vide u Dinamu

Petak, 25. travnja 2014. 14:55 Napisao/la  SC

Rekao sam već da nismo na šalter i ako želimo biti pravi u finalu Kupa protiv Rijeke, onda moramo biti pravi u svakoj utakmici, kaže trener Dinama Zoran Mamić

Dinamo u subotu igra protiv Lokomotive kao gost na Maksimiru. Slučaj je htio  da prvu utakmicu nakon osvajanja devete titule Dinamo odigra protiv kluba u kojemu igraju potencijalni igrači Dinama. Lokomotiva protiv Modrih traži bodove koji im mogu pomoći u borbi za Europu, ali treba znati da Lokomotiva u utakmicama protiv Dinama nikada u Prvoj HNl nije osvojila. ni bod

- Nakon serije slabih rezultata Lokomotiva je odigrala dobru utakmicu u Splitu, gdje su bili bliže pobjedi te ih svakako respektiramo. Svi znamo da Lokomotiva ima puno igrača koji se u budućnosti vide u Dinamu i  treba reći da će oni biti posebno motivirani pokazati da zaslužuju biti tu, a ne tamo. Čeka nas još jedna utakmica u nizu koju želimo odraditi na najbolji mogući način i dobiti te iskoristiti, kao i onu sljedeću protiv Belupa, da se što bolje pripremimo za finale Kupa.  Rekao sam već da nismo na šalter i ako želimo biti pravi u finalu Kupa protiv Rijeke, onda moramo biti pravi u svakoj utakmici. Nema opuštanja, tražimo od igrača maksimalnu ozbiljnost i da rade što su odlično radili u posljednje vrijeme, rekao je Zoran Mamić.

Budući da je trener Dinama ujedno i sportski direktor, Mamić nije mogao izbjeći pitanja o pojačanjima za iduću sezonu:

- Neću reći da želimo kupiti 5, 7 ili 17 igrača, ali radimo na pojačanjima na raznim pozicijama; čak i u napadu. Naši su napadači ove sezone sjajni, ali želimo imati kvalitetne alternative, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.